Skiwelt-skipiste

Centraal gelegen tussen Westendorf en Wilder Kaiser

Appartementen in Brixen im Thale

Brixen im Thale telt meer van 135 appartementen van de in totaal 182 accommodaties die dorp rijk is. Brixen im Thale is zeer populair bij Nederlandse wintersporters en heeft een perfecte ligging tussen het skigebied Westendorf en het gedeelte Scheffau - Ellmau.  Het prijsniveau van de appartementen is redelijk gunstig in vergelijking met de andere populaire dorpen in de Skiwelt. Sommige appartementen zitten net wat verder van de liften, maar over het algemeen zijn ze wel te voet bereikbaar.

Aanbiedingen Brixen

Westendorf

Als alternatief kun je ook een appartement boeken in Westendorf. Het populaire dorp ligt op ongeveer 7 minuten rijden van Brixen im Thale en door het enorme aanbod van circa 170 appartementen is er altijd wel een te vinden die bij jou past.

Prijzen

De prijzen van de appartementen in Brixen im Thale zijn heel verschillend. Dit komt omdat de appartementen verspreid liggen door het hele dorp. Ook de luxe en de periode waarin je het appartement wilt boeken speelt uiteraard een rol. Je kunt kiezen voor een verblijf in het centrum, maar er zijn ook appartementen beschikbaar net buiten het dorp waar je heerlijk kunt genieten van de rust.

Zoek en boek (135 appartementen)

42 van de 135 appartementen zijn online te boeken via Booking.com. Voor nog meer keuze of het rechtstreeks boeken via de VVV van Brixen im Thale ga je naar Oostenrijkdirect.nl.

Populaire en goed beoordeelde appartementen in Brixen im Thale

Bron: Booking.comAantal beoordelingen: 10+, Cijfer: 8+