Après-ski

In de plaatsen Westendorf, Ellmau, Brixen, Söll en Scheffau weten ze wat après-ski is. Je kunt er in veel verschillende sfeervolle barretjes en discotheken neerstrijken voor après-ski of het echte nachtleven.

Wát een feest in Skiwelt!
Wát een feest in Skiwelt!

Westendorf behoort tot één van de beroemdste après-ski plaatsen onder Nederlandse wintersporters. De Moskito café-bar en Gerry's Inn zijn geliefde bestemmingen bij après-skiërs. In Ellmau kun je kiezen voor de sfeer in een traditionele berghut of bijvoorbeeld een trendy nachtclub - er is voor ieder wat wils. Wil je tot in de late uurtjes verder feesten in Ellmau? Dat kan in onder andere Fabels, Siglu en de Jägerhutte. In Brixen im Thale, direct naast de gondel, kun je genieten in de Papalapub en Brixner Stadl.

Après-ski toppers

Moskito Bar

WESTENDORF - Dorfstrasse 24
Moskito Bar
Tip
Van 16:00 uur tot 03:00 uur is de Moskito bar dè plek om de après-ski te vieren. Met live muziek van bekende Nederlandse zangers beloofd het een mooie avond te worden.

Karat Bar

WESTENDORF - Dorfplatz 2
Karat Bar
Tip
Bij de Karat Bar komen Nederlandse vakantiegangers bij elkaar om de après-ski te vieren. Toon Wouters is er dagelijks om de bar van muziek te voorzien.

Gerrys Inn

WESTENDORF - Schulgasse 42
Gerrys Inn
Nederlandse après-ski
Onderaan de Piste vind je Gerrys Inn, dè Nederlandse après-ski plek. Het staat er om bekend dat er altijd een geweldige après-ski sfeer rondhangt en dat de bediening voor de perfecte gezelligheid zorgt.

Papala Pub

BRIXEN IM THALE - Dorfstrasse 111
Papala Pub
De Papala Pub is een Nederlands georiënteerde bar waar je perfect kunt genieten van een drankje om vervolgens naar Westendorf te gaan voor de echte après-ski.

Fabels

ELLMAU - Weißachgraben 6
Fabels
Overdag kun je bij Fabels goed terecht voor een hapje en een drankjes, maar 's avonds is het een ouderwetse gezellige après-ski. Direct onderaan de piste Hartkaiser Bahn. 7 dagen in de week zorgt de DJ voor de perfecte après-ski sfeer.

Hotel Waldhof

SCHEFFAU - Schwarzach 3-5
Hotel Waldhof
Het Waldhof Hotel ligt direct aan de kabelbanen in Scheffau. In het hotel kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

Sternbar

SCHEFFAU - Schwarzach 2
Sternbar
De Sternbar ligt onderaan de Brandstadl. Hier kun je gelijk vanuit het skiën genieten van een drankje en de geweldige après-ski sfeer.

Salvenstadl

SÖLL - Dorf 133
Salvenstadl
De Salvenstadl biedt live muziek en de bekendste hits die door de DJ gedraaid wordt. Elke avond is er live muziek van artiesten over de hele wereld waar je naar kunt luisteren als je aan het genieten bent van een heerlijk koud drankje.

Bruchstall

WESTENDORF - Nachtsöllberg 1
Bruchstall
Elke dag vanaf 15:30 uur begint de après-ski in Bruchstall. Na het skiën kun je hier genieten van de après-ski hits, een koud drankje en een praatje maken met andere skiërs.

Elmauer Alm

ELLMAU - Altestraße 4b
Elmauer Alm
De Elmauer Alm ligt onderaan het dalstation van de lift Vetterstätter. Met cabaret en muzikale inlays is het bal het hoogtepunt van de Elmauer Alm.