apres-ski

Feest vieren in al zijn facetten

Van gemoedelijke hutten, tot schirmbar tot discotheek... vier je feestje op je eigen manier

Après-ski

In de plaatsen Westendorf, Ellmau, Brixen, Söll en Scheffau weten ze wat après-ski is. Je kunt er in veel verschillende sfeervolle barretjes en discotheken neerstrijken voor après-ski of het echte nachtleven. Westendorf behoort tot één van de beroemdste après-ski plaatsen onder Nederlandse wintersporters. De Gerry's Inn en Karat in Westendorf zijn geliefde bestemmingen bij après-skiërs. In Ellmau kun je kiezen voor de sfeer in een traditionele berghut of bijvoorbeeld een trendy nachtclub - er is voor ieder wat wils. Wil je tot in de late uurtjes verder feesten in Ellmau? Dat kan in onder andere Fabels, Siglu en de Jägerhutte. In Brixen im Thale, direct naast de gondel, kun je genieten in de Papalapub en Brixner Stadl.

Tip
WESTENDORF - Dorfplatz 2

Karat Bar

Bij de Karat Bar komen Nederlandse vakantiegangers bij elkaar om de après-ski te vieren. Toon Wouters is er dagelijks om de bar van muziek te voorzien.

Nederlandse après-ski
WESTENDORF - Schulgasse 42

Gerrys Inn

Onderaan de Piste vind je Gerrys Inn, dè Nederlandse après-ski plek. Het staat er om bekend dat er altijd een geweldige après-ski sfeer rondhangt en dat de bediening voor de perfecte gezelligheid zorgt.

ELLMAU - Weißachgraben 6

Fabels

Overdag kun je bij Fabels goed terecht voor een hapje en een drankjes, maar 's avonds is het een ouderwetse gezellige après-ski. Direct onderaan de piste Hartkaiser Bahn. 7 dagen in de week zorgt de DJ voor de perfecte après-ski sfeer.

SCHEFFAU - Schwarzach 3-5

Hotel Waldhof

Het Waldhof Hotel ligt direct aan de kabelbanen in Scheffau. In het hotel kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

SCHEFFAU - Schwarzach 2

Sternbar

De Sternbar ligt onderaan de Brandstadl. Hier kun je gelijk vanuit het skiën genieten van een drankje en de geweldige après-ski sfeer.

WESTENDORF - Nachtsöllberg 1

Bruchstall

Elke dag vanaf 15:30 uur begint de après-ski in Bruchstall. Na het skiën kun je hier genieten van de après-ski hits, een koud drankje en een praatje maken met andere skiërs.

ELLMAU - Altestraße 4b

Elmauer Alm

De Elmauer Alm ligt onderaan het dalstation van de lift Vetterstätter. Met cabaret en muzikale inlays is het bal het hoogtepunt van de Elmauer Alm.