Skipiste

Activiteiten buiten de piste

Ook voor niet-skiërs is er zoveel moois te beleven

Wandelen

Zelf erop uit en de wandelpaden in de regio ontdekken? Of onder begeleiding de dorpjes verkennen en onderweg kaas proeven bij een kaasmakerij of wat drinken bij een schnapsbranderij? De dorpjes in Skiwelt vertellen je graag over de geschiedenis en laten je kennis maken met hun tradities en ambachten.

Wil je nog dichter bij de natuur komen overweeg dan een sneeuwsschoenwandeling of misschien is een kennismakingscursus langlaufen wel wat voor jouw. Bij de VVV's kun je een weekprogramma ophalen waarin alle begeleide wandelingen staan vermeld. Met een gastenkaart krijg je een flinke korting dus vergeet deze niet mee te nemen. De meeste wandelingen zijn gratis met een gastenkaart, zonder kosten ze tussen de 5 à 10 euro.

Liftpas voor wandelaars

Speciaal winterwandelaars die gebruik willen maken van de liften is er een SkiWelt wandelkaart liftpas. Een 6-daagse kaart kost € 83,- voor volwassenen en geeft toegang tot de belangrijkste gondels. Je kunt ook een kaartje kopen voor een enkele rit, deze kosten 15 tot 20 euro.

Zwemmen en wellness

Op het gebied van zwemmen, sauna en spa heeft Brixental het nodige te bieden. Zo is er een overdekt zwembad in Wörgl met veel faciliteiten voor jong en oud. Daarnaast is er een overdekt Aquarena in Kitzbühel met wellness en spa.

Erlebnisbad Wörgl Wasserwelt Wave biedt:

  • Binnenzwembad en wedstrijdbad
  • Recreatie-zwembaden met diverse glijbanen
  • Dieverse soorten sauna, relaxruimte, bubbelbad, dampbad
  • meer info, prijzen en openingstijden op www.woerglerwasserwelt.at