Wandelen wilder kaiser

Wandelen in SkiWelt

Ontdek de unieke cultuur en prachtige wandelpaden en bergtouren

Wandelen in Wilder Kaiser - Brixental

Kom de unieke natuur van de Wilde Kaiser ontdekken door gebruik te maken van de vele wandelpaden en bergtouren. Heerlijke panoramische wandelingen of alpine routes langs de rotsen van de Wilder Kaiser maken je vakantie onvergetelijk en uitdagend.

Geniet van de familievriendelijke panoramawandeling en mooie paden over talrijke geleide wandelingen tot aan uitdagende bergtoptoeren. Ervaren berggidsen leiden meerdere malen per week wandelingen langs de mooiste hutten van de Wilder Kaiser. Ook is er de mogelijkheid voor meerdaagse wandelingen langs de Wilder Kaiser. Voor iedere natuurliefhebber is er wel iets te doen, denk aan mountainbiken, paragliden, nordic walken en nog veel meer. Tijdens je wandeling moet je beslist langs de Hüttenwirte om de vele traditionele huisgemaakte lekkernijen en bergkazen te proberen.

Niet onbelangrijk is dat deze regio grotendeels toegankelijk is voor kinderwagens en rolstoelrijders. Met je gastenkaart kun je gebruik maken van de wandelbusservice van de bergbanen Wilder Kaiser. Er zijn zelfs "knievriendelijk" maatregelen getroffen om gewrichten te sparen, ga te voet omhoog en laat je met de bergbanen terug naar het dal vervoeren.

Wandelkaart Skiwelt