Wilder Kaiser gebergte

Zwembaden, zwemmeren en overdekte zwembaden

Zwembaden en zwemmeren

Een verfrissende duik nemen na een drukke vakantiedag terwijl je geniet van een spectaculair panorama. In Wilder Kaiser Brixental heb je keuze uit verschillende buitenzwembaden, binnenbaden en prachtige zwemmeren met groene ligweides. En wat te denken van een heerlijke middag of avond in de sauna en spa?

Verwarmd buitenbad
Zwemmeer en zwembad met ligweide en beach

Badesee Kirchberg

Badesee Kirchberg is niet alleen een prachtig zwemmeer. Je vindt er ook een verwarmd buitenbad van 26 graden en ligweides.

Aanrader
Zwemmen en nog veel meer!

Badesee Salvenland

Prachtig zwemmeer bij Hopfgarten met buitenbad, ligweides, restaurant, klimkussen, duikeiland, speeltuin en nog veel meer.

Recreatiebad, wedstrijdbad en sauna

Aquarena Kitzbühel

Gun jezelf een heerlijke ontspannen middag of avond in zwem- wellness- en gezondheidscentrum Aquarena in Kitzbühel. Korting op vertoon van je skipas.

Prachtige ligging, gezellige sfeer

Freischwimmbad Itter

Dit buitenbad ligt midden in de alpenweide en beschikt over een kinderbad met glijbaan, speeltuin met trampoline, schommel, tafeltennis en een kiosk voor de kleine trek of een ijsje.

Verwarmd buitenbad

Zwembad Westendorf

Het buitenzwembad in Westedorf beschikt over drie zwembaden, een springtoren, verwarmd water (26 graden), een glijbaan en aparte baby- en plonsbaden.

Buitenbad, binnenbad, Wellness

Panorama Badewelt

Dit openbare zwembad ligt in St. Johann in Tirol en biedt niet alleen zwemplezier in zomer en winter maar ook een restaurant, tennisbaan, fitness, wellness en een schaatsbaan.

Zwemmeer Going

Aan de voet van de Wilder Kaiser ligt het schoonste natuurlijk zwemmeer van Tirol. Het water van zwemmeer Going kan opwarmen tot een aangename 24 graden.

Ahornsee Söll

Het nieuwe meer 'Ahornsee' ligt in het midden van het dorp. Ahornsee biedt meer dan alleen afkoeling en zonnebaden.

Prachting aangelegd zwemmeer en buitenzwembad

Freizeitanlage Brixen im Thale

Ruim opgezet buitenzwembad dat zeer geliefd is bij families. En ook een idyllisch aangelegd zwemmeer met kraakhelder water en heerlijke ligweides. Inclusief voetbalveld, tennisbaan, beachvolleyball, kinderspeelplaats en nog veel meer.

Buitenzwembad, binnenbad, restaurant, natuurwater

Kaiserbad Ellmau

Een klein maar fijn binnen zwembad en een uitgebreid buitenzwembad met ligweides en speeltoestellene en glijbanen. Ook is er een natuurlijk waterbekken om in te zwemmen.

Overdekt zwembad én buitenbad met sauna, wedstrijdbad en glijbanen

Wörgler Wasserwelt

Familiezwembad voor jong en oud met een oppervlakte van maar liefst 4000m2. Zin om te zwemmmen, te ontspannen of om een sauna te pakken? Hier is de hele dag wat te beleven.