Zwemmen Wilder Kaiser - Brixental

Een verfrissende duik nemen na een drukke vakantiedag terwijl je geniet van een spectaculair natuurlijk panorama. Je hebt keuze uit verschillende zwemattracties, de relax-sauna of de koelte van een bergmeer.

Heerlijk van het water genieten
Heerlijk van het water genieten

Zwemmeer Going

Aan de voet van de Wilder Kaiser ligt het schoonste natuurlijk zwemmeer van Tirol. Het water van zwemmeer Going kan opwarmen tot een aangename 24 graden. Zwemplezier zit hem in o.a. een honderd meter lange waterglijbaan, diverse brede glijbanen, belevenisspeelpark voor de kleinsten maar ook zonneweides met knapperig groen gras voor de liefhebbers.

Ahornsee in Söll

Het nieuwe meer 'Ahornsee' ligt in het midden van het dorp. Ahornsee biedt meer dan alleen afkoeling en zonnebaden. In de kinderspeelplaats zorgt de springtoren “Blob” voor het nodige zwemplezier.

Kaiserbad Ellmau

Kaiserbad Ellmau is hét zwemparadijs - direct aan de voet van het majesteuze gebergte 'Wilder Kaiser'. Er is voor ieder wat te beleven zoals een overdekt beleveniszwembad en een stroomversnelling in het openluchtbad. Buiten bestaat het nonstop zwemplezier uit een groots waterspeelplein, waterpaddestoelen en een zomer- en winterglijbaan. Dit is leuk voor kinderen én allen die jong van geest zijn ;-)

Laat je verwemmen in de sauna of de jacuzzi met heerlijk warm water en masserende luchtbellen. Ervaar de gegarandeerde rust en ontspanning door onder andere infraroodcabines, de thermenzone met kruidensauna en kruidenstoombad, de eucalyptusgrot en relaxen op waterbedden.