Zwembaden en zwemmeren

Een verfrissende duik nemen na een drukke vakantiedag terwijl je geniet van een spectaculair panorama. In Wilder Kaiser Brixental heb je keuze uit verschillende buitenzwembaden, binnenbaden en prachtige zwemmeren met groene ligweides. En wat te denken van een heerlijke middag of avond in de sauna en spa?

Zwemmen in Brixental

Badesee Kirchberg

Zwemmeer en zwembad met ligweide en beach
Badesee Kirchberg
Verwarmd buitenbad
Badesee Kirchberg is niet alleen een prachtig zwemmeer. Je vindt er ook een verwarmd buitenbad van 26 graden en ligweides.

Badesee Salvenland

Zwemmen en nog veel meer!
Badesee Salvenland
Aanrader
Prachtig zwemmeer bij Hopfgarten met buitenbad, ligweides, restaurant, klimkussen, duikeiland, speeltuin en nog veel meer.

Aquarena Kitzbühel

Recreatiebad, wedstrijdbad en sauna
Aquarena Kitzbühel
Gun jezelf een heerlijke ontspannen middag of avond in zwem- wellness- en gezondheidscentrum Aquarena in Kitzbühel. Korting op vertoon van je skipas.

Freischwimmbad Itter

Prachtige ligging, gezellige sfeer
Freischwimmbad Itter
Dit buitenbad ligt midden in de alpenweide en beschikt over een kinderbad met glijbaan, speeltuin met trampoline, schommel, tafeltennis en een kiosk voor de kleine trek of een ijsje.

Zwembad Westendorf

Verwarmd buitenbad
Zwembad Westendorf
Het buitenzwembad in Westedorf beschikt over drie zwembaden, een springtoren, verwarmd water (26 graden), een glijbaan en aparte baby- en plonsbaden.

Panorama Badewelt

Buitenbad, binnenbad, Wellness
Panorama Badewelt
Dit openbare zwembad ligt in St. Johann in Tirol en biedt niet alleen zwemplezier in zomer en winter maar ook een restaurant, tennisbaan, fitness, wellness en een schaatsbaan.
Zwemmeer Going - Going am Wilder Kaiser
Aan de voet van de Wilder Kaiser ligt het schoonste natuurlijk zwemmeer van Tirol. Het water van zwemmeer Going kan opwarmen tot een aangename 24 graden.
Ahornsee Söll
Het nieuwe meer 'Ahornsee' ligt in het midden van het dorp. Ahornsee biedt meer dan alleen afkoeling en zonnebaden.

Freizeitanlage Brixen im Thale

Prachting aangelegd zwemmeer en buitenzwembad
Freizeitanlage Brixen im Thale
Ruim opgezet buitenzwembad dat zeer geliefd is bij families. En ook een idyllisch aangelegd zwemmeer met kraakhelder water en heerlijke ligweides. Inclusief voetbalveld, tennisbaan, beachvolleyball, kinderspeelplaats en nog veel meer.

Kaiserbad Ellmau

Buitenzwembad, binnenbad, restaurant, natuurwater
Een klein maar fijn binnen zwembad en een uitgebreid buitenzwembad met ligweides en speeltoestellene en glijbanen. Ook is er een natuurlijk waterbekken om in te zwemmen.

Wörgler Wasserwelt

Overdekt zwembad én buitenbad met sauna, wedstrijdbad en glijbanen
Wörgler Wasserwelt
Familiezwembad voor jong en oud met een oppervlakte van maar liefst 4000m2. Zin om te zwemmmen, te ontspannen of om een sauna te pakken? Hier is de hele dag wat te beleven.