skiwelt-skiers

Op naar Skiwelt!

Route, plattegrond en vignet

Een Autobahn vignet voor een rit naar o.a. Westendorf, Ellmau en Brixen im Thale is in principe niet nodig mits je bij Kufstein-zuid de autobaan verlaat. Ga je bijvoorbeeld naar Westendorf, Itter, Hopfgarten of Brixen im Thale dan is het sneller om wat langer op de autobaan te blijven tot aan Wörgl, maar dan heb je wél een vignet nodig.

Autoroute naar Skiwelt

De afstand van Utrecht tot Skiwelt is ± 910 km en de reistijd bedraagt ± 9:40 uur.

Met de trein naar Skiwelt

Ook de trein is een mogelijkheid om lekker ontspannen in Skiwelt te komen. Het dichtstbijzijnde station is in Wörgl, een trein ticket boek je bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Wörgl is er al vanaf € 80,-. De reis duurt ongeveer 10 uur en je moet 3 keer overstappen. De resterende reistijd van Wörgl naar Skiwelt bedraagt 15 minuten. Je kunt je weg vervolgen met de bus of met een taxi. 

Met de bus naar Skiwelt

Wil je op wintersport of zomervakantie naar Skiwelt dan kun je een busreis inclusief accommodatie boeken bij Sunweb of Summit Travel. Je kunt ook een losse busreis boeken bij Interbus.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Skiwelt zijn, neem dan het vliegtuig naar Innsbruck. De vluchttijd van Amsterdam naar Innsbruck is 1:40 uur. Daarna is het nog 78 km (1:03 minuten) reizen per taxi of bus. 

Plattegrond Skiwelt

Westendorf, Brixen im Thale en Ellmau liggen in de deelstaat Tirol. Westendorf ligt op een hoogte van 783 meter en heeft 3.684 inwoners. Brixen im Thale ligt op 794 meter en heeft 2.639 inwoners, Ellmau ligt op 820 meter en heeft 2.848 inwoners.