skiwelt-skiers

Geniet in het gastvrij Ellmau

Appartementen in Ellmau

Ellmau telt meer dan 240 appartementen en vakantiewoningen van de in totaal 315 accommodaties die het dorp rijk is. In het gastvrije dorp Ellmau vind je een gevarieerd aanbod van klein tot groot en de appartementen liggen voornamelijk in het centrum van het dorp.

Ligging appartementen

De appartementen in Ellmau liggen geconcentreerd rondom het centrum en deels aan en langs de pistes. Ook bevinden zich veel accommodaties bij de skiliften Bärenlift en Kirchbichl en bij de oefenweides. Door deze gunstige ligging is Ellmau ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen die hun appartement op loopafstand van de lift en oefenweides wensen. Aan de rand van Ellmau kun je met de nieuwe Hartkaiserbahn gondellift in één keer het grote skigebied bereiken.

Wintersport Ellmau

Bij deze aanbieders boekt u een appartement of chalet in Ellmau voor de wintersportvakantie.

Appartement +SKIPAS

Het dorpje Ellmau in de winter
Ellmau

Appartement boeken

Iets meer dan 90 appartementen in Ellmau kun je online boeken via Booking.com. Wil je nog meer keuze of rechtstreeks boeken via de VVV? Bezoek dan Oostenrijkdirect.nl. Appartementen zijn na pensions de goedkoopste accommodaties in vergelijking met hotels. Zeker als je met families of groepen gaat heeft een appartement veel voordelen zoals ruimte en gelegenheid om zelf te koken. Ellmau telt 243 appartementen, waarvan een groot deel in klassieke chaletvorm. Een alternatief is het nabijgelegen Going. In het kleine en rustige bergdorpje heb je keuze uit nog eens 78 appartementen omringd door een bosrijke omgeving.

Populaire en goed beoordeelde appartementen in Ellmau

Bron: Zoover  |  aantal beoordeling: 10+, cijfer: 8+

Sporthotel Ellmau

5 gangen diners
  • Direct in het centrum van Ellmau
  • Buitenbad, binnenbad
  • Wellness en fitness
  • Live muziek
8,6
vanaf567
p.p. 8 dagen halfpension
Bekijk
via TUI