skiwelt-skiers

Gezellige wintersportplaats

Brixen im Thale

Als oudste dorp heeft Brixen het dal zijn naam gegeven. De gletsjers uit de ijstijd hebben het dal zijn komvorm gegeven en de oeroude gesteenten van de bergen tot een ideaal ski- en wandelgebied gevormd.

Wintersport

Brixen in Thale ligt op een hoogte van 794 meter en heeft een centrale ligging in het skigebied Skiwelt, vlakbij het bekende Westendorf en Kirchberg. Aan het einde van dit langgerekte, rustige dorpje vertrekken twee gondels die de pistes van Westendorf aan de ene kant en Wilder Kaiser aan de andere kant ontsluiten. De après ski concentreert zich hoofdzakelijk onderaan de gondels, waar het in de middag flink los gaat. Voor nóg meer feestgeweld ben je snel in Westendorf of Kirchberg. Restaurants zijn er in Brixen voldoende maar in beperkte mate. Westendorf biedt als afwisseling authentieke en sfeervolle restaurants, leuke winkels en uitgebreide après ski. Brixen im Thale is zeer geschikt voor wandelaars en langlaufers vanwege zijn ligging en prachtige, glooiende winterlandschap.

Plattegrond

Prachting aangelegd zwemmeer en buitenzwembad

Freizeitanlage Brixen im Thale

Ruim opgezet buitenzwembad dat zeer geliefd is bij families. En ook een idyllisch aangelegd zwemmeer met kraakhelder water en heerlijke ligweides. Inclusief voetbalveld, tennisbaan, beachvolleyball, kinderspeelplaats en nog veel meer.