Skipiste

Een waar juweeltje

Söll

Söll, dat meerdere onderscheidingen heeft gekregen (o.a. voor verfraaiing van het dorp en infrastructurele voorzieningen) is een waar juweeltje.

Wintersport in Söll

Gasten voelen zich meteen op hun gemak in de karakteristieke hotels en restaurants van Söll. De moderne gondelbaan ontsluit de Hohe Salve op 1.829m -  een imposante berg met fantastisch uitzicht op meer dan 70 drieduizenders. De Hochsöll gondel ligt net buiten het dorp en zet je in twee etappes af tot vlak onder het hoogste punt van de Hohe Salve. Vandaaruit kun je verschillende afdalingen kiezen, waarvan één de langste avondpiste van Oostenrijk. De eerste stop van deze gondel zet je af bij o.a. het vertrekpunt van 2 rodelbanen van 3 en 3,5km lang.

Zomer

Boven op de Hohe Salve vindt elk jaar de 'Bergsommer' plaats, met fascinerende attracties, zoals het 'Hexenwasser Hochsöll", de 'Hexenweg' en het traditionele almkaas maken en brood bakken. Op warme zomerdagen kun je verkoeling vinden in het Panoramabad Söll met zijn waterglijbanen, kinderspeelbeek, pretpark enz.

Plattegrond

Ahornsee Söll

Het nieuwe meer 'Ahornsee' ligt in het midden van het dorp. Ahornsee biedt meer dan alleen afkoeling en zonnebaden.