Fietsen wilder kaiser

Parachtige fietsroutes op elk niveau

Fietsen

Verken je het gebied liever fietsend? Je hebt de keuze uit honderden kilometers om op een ontspannende of sportieve manier het gebied per fiets te doorkruizen. In de meeste gondels mag je je fiets gratis meenemen.

Mountainbikers die langs een groot meer fietsen

Mountainbiken

Keuze uit 400 km mountainbikeroutes met uitdagende trails en spectaculaire panoramische routes kunnen niet uitblijven voor de mountainbike liefhebbers. Van makkelijke tot zeer uitdagende mountainbiketochten, er is beslist iets voor iedereen! Zoek je een pittigere mountainbikeroute? Bezoek dan zeker Komoot waar je 45 fantastische fietsroutes kunt vinden.

MTB-routes

Fietsverhuur

Huur je fiets bij de Intersport bikeshops in de Wilder Kaiser. Kies uit een mountainbike, e-mountainbike of een e-mountainbike voor kinderen. Vanaf € 40 euro heb je al een fiets met een krachtige motor om de bergen door te fietsen.

Check fietshuur prijs

Elektrische fiets - De grootste e-bikeregio ter wereld

Het gebied Wilder Kaiser is één van 's werelds grootste e-bike regio's. Er zijn honderden elektrische fietsen te huur en tientallen uitleen- en accuwisselpunten beschikbaar. Elektrisch fietsen op de uitstekend onderhouden fietspaden is een ware belevenis. Het halen van een uitgebreide tourkaart met de mooiste routes, inclusief tips voor elektrische fietsers, zorgt voor een prachtige fietservaring.

E-Mountainbiker in Skiwelt Wilder Kaiser Brixental

Handige links en praktische informatie