Fietsen wilder kaiser

Parachtige fietsroutes op elk niveau

Fietsen

Verken je het gebied liever fietsend? Je hebt de keuze uit honderden kilometers om op een ontspannende of sportieve manier het gebied per fiets te doorkruizen. In de meeste gondels mag je je fiets gratis meenemen.

Elektrische fiets - De grootste e-bikeregio ter wereld

Het gebied Wilder Kaiser is één van 's werelds grootste e-bike regio's. Er zijn honderden elektrische fietsen te huur en tientallen uitleen- en accuwisselpunten beschikbaar. Elektrisch fietsen op de uitstekend onderhouden fietspaden is een ware belevenis. Het halen van een uitgebreide tourkaart met de mooiste routes, inclusief tips voor elektrische fietsers, zorgt voor een prachtige fietservaring.

Mountainbiken

Keuze uit 400 km mountainbikeroutes met uitdagende trails en spectaculaire panoramische routes kunnen niet uitblijven voor de mountainbike liefhebbers. Van makkelijke tot zeer uitdagende mountainbiketochten, er is beslist iets voor iedereen!

Beginners kunnen beroep doen op deskundige begeleiding tijdens de beste beginnerstochten, voor alle leeftijden. Er zijn wekelijkse rijtechniektrainingen voor mountainbikers om je eigen terreinvaardigheid te testen, ontwikkelen en optimaliseren. Zoek je een pittigere mountainbikeroute? Bezoek dan zeker het 3 km lange downhilltraject bij bikepark Hopfgarten.

Fietsvakantie boeken?
Kijk voor een compleet overzicht van fietsvakanties in Oostenrijk op Fietsvakanties.nl/oostenrijk.