Skipiste

90 appartementen
in Scheffau

Appartementen in Scheffau

Scheffau telt in totaal 90 appartementen en vakantiewoningen van de in totaal 127 accommodaties die het dorpje rijk is. Het authentieke Scheffau is het kleinste dorp van Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental en is voornamelijk voor wintersporters die houden van de rust en de natuur. Aan de rand van het dorp vertrekken twee gondels die je snel naar het mooiste stuk van Skiwelt brengen.

Aanbiedingen

Het prijsniveau van de appartementen ligt iets lager dan in bijvoorbeeld Söll en Westendorf. Wintersporters die in Scheffau logeren krijgen bovendien ook nog een zogenaamde VIP-pas waarmee ze via een sluiproute de gondel in mogen. Met een aanbod van 90 appartementen is er altijd wel een geschikt appartement te vinden voor je wintersport of zomervakantie.

Westendorf

Het dorp Westendorf is voornamelijk in trek bij Nederlandse wintersporters. In Westendorf zijn alle faciliteiten aanwezig die je mag verwachten van een wintersportbestemming. Met een enorm aanbod van circa 170 appartementen in verschillende prijsklassen zit je altijd goed!

Brixen im Thale

Het dorpje Brixen im Thale beschikt over 135 appartementen verspreid door het hele dorp. Je kunt kiezen voor een appartement in het centrum of juist voor een verblijf net buiten het dorp. De prijzen zijn heel verschillend, maar over het algemeen is het prijsniveau redelijk gunstig in vergelijking met andere dorpen in het skigebied.

Zoek en boek (90 appartementen)

Appartementen in Scheffau zijn online boekbaar via Booking.com. Wil je nog meer keuze of boek je het liefst rechtstreeks via de VVV van Scheffau? Dan ga je naar Oostenrijkdirect.nl.

Populaire en goed beoordeelde appartementen in Scheffau

Bron: Booking.comAantal beoordelingen: 10+, Cijfer: 8+